CHESTIONAR DE SATISFACȚIE AL PACIENTULUI

Stimata Doamnă / Stimate Domn, vă mulțumim că ați apelat la serviciile oferite de unitatea noastră!

În vederea îmbunatățirii continue a serviciilor medicale suntem interesați să aflăm opinia dumneavoastră despre serviciile medicale de care ați beneficiat în cadrul Spitalului Clinic CF Timișoara. Vă rugăm să aveți amabilitatea de a răspunde întrebărilor din chestionarul de mai jos și de a-l transmite. Acest chestionar nu va fi completat de minori și persoane fără discernământ temporar sau constant. Răspundeți la întrebări încercuind varianta care descrie cel mai bine situația dumneavoastră. Acest chestionar este anonim și confidențial. Răspunsurile dumneavoastră sunt importante pentru noi!


Vârsta dumneavoastră (în ani):

Sex:

1. La internare ați fost însoțit pe secție de:

2. Ați primit la internare, din partea medicului curant, informații referitoare la: diagnostic, indicațiile terapeutice, complicațiile care pot apărea pe parcursul spitalizării precum și data estimată a externării?

3. Familia dumneavoastră în momentul internării a primit informații referitoare la serviciile medicale oferite în unitatea noastră precum și modalitatea de acces la acestea?

4. În situația în care ați solicitat și alte tipuri de servicii intra-spitalicești (nevoi de natură spirituală, psihologică, funcțională, socială) au fost acestea satisfăcute?

5. Vă rugăm să acordați calificative pentru următoarele servicii:

Nesatisfăcător Bine Foarte bine
5.1. Cazare
5.2. Alimentație
5.3. Curățenie
5.4. Calitatea lenjeriei și a efectelor

6. Cum apreciați calitatea hranei și a modului de distribuire a acesteia?

7. Cum apreciați calitatea condițiilor de cazare (salon, baie, TV, frigider)?

8. Vă rugăm să acordați calificative pentru calitatea îngrijirilor acordate de:

Nesatisfăcător Bine Foarte bine
8.1. Medicul de salon
8.2. Asistentele medicale
8.3. Infirmiere

9. Ați fost mulțumit de îngrijirile medicale acordate:

Da Nu
9.1. În timpul zilei
9.2. În timpul nopții
9.3. Sâmbătă, duminică, sărbători legale

10. Medicamentele administrate în spital (pentru afecțiunea pentru care ați fost internat):11. Dacă ar fi necesar să vă reinternați, ați opta pentru același spital?

12. Impresia dumneavoastră generală la externare:

13. Observații și sugestii pentru conducerea spitalului, referitoare la aspectele pozitive și/sau negative ale îngrijirilor medicale din timpul spitalizării și îmbunătățirea serviciilor furnizate de spital: